Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom!


Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom


Το Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom εκτός από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την βελτίωση του πεπτικού συστήματος, όταν συνδυάζεται και με άλλα ωφέλιμα στοιχεία και συστατικά, συμβάλει στην βελτίωση και άλλων σημείων του ανθρώπινου οργανισμού με μεγάλη επιτυχία, όπως είναι οι αρθρώσεις και τα οστά.




Τι Περιέχει:


Το νέο Aloe Vera Drinking Gel Freedom, περιέχει 88% Τζελ Αλόη Βέρα, από αγνό φιλέτο του φύλλου, θειική χονδροϊτίνη και θειική γλυκοζαμίνη, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη C, και αντί για MSM που είχε το προηγούμενο προϊόν τώρα περιέχει υδρόλυμα κολλαγόνου.


Το τζελ της αλόης περιέχει πάνω από 100 πολύτιμα συστατικά όπως : βιταμίνες Α, Β1,B2,B6,B12,C,E, φυλλικό οξύ, Μέταλλα, Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Νάτριο, Χαλκός, Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Μαγγάνιο, Αμινοξέα, Στερόλες, Ένζυμα, μονο&πολυσακχαρίτες, acemannan κ.ά.

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι φυσικά συστατικά των ανθρώπινων χόνδρων. Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι φυσικά συστατικά των ανθρώπινων χόνδρων. Η γλυκοζαμίνη είναι ένας μονοσακχαρίτης συνδεδεμένος με αμινοξύ. Συντίθεται από τη γλυκόζη σχεδόν σε κάθε ανθρώπινο ιστό και βρίσκεται κατά κύριο λόγο στο συνδετικό ιστό και στους χόνδρους. Η χονδροϊτίνη είναι ένα πολυμερές δισακχαρίτη, της γλυκοζαμινογλυκάνης. Την τελευταία 10ετία έχουν γίνει πολλές μελέτες για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των ουσιών σε παθήσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει θετική επίδραση των συστατικών αυτών.

Η Βιταμίνη Ε είναι γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, αυτό σημαίνει ότι συμβάλλει στη μείωση των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες όταν υπερβαίνουν τον αριθμό που μπορεί το σώμα να εξουδετερώσει δημιουργούν επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Η καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών σχετίζεται με τη καλή λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού και άρα και των κυττάρων των οστών.

Η Βιταμίνη C από την άλλη εκτός από την αντιοξειδωτική της δράση, υποστηρίζει το σχηματισμό του κολλαγόνου και άρα την ομαλή λειτουργία των χόνδρων. Μια ακόμη σημαντική δράση της αλόης είναι ότι βοηθά την απορρόφηση των βιταμινών E και C.

Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης πρωτεΐνη, που βρίσκεται στους τένοντες, στο δέρμα και στα οστά. Στα θηλαστικά υπάρχουν ποικίλες μορφές κολλαγόνου. Αποτελεί σημαντικό συστατικό του συνδετικού ιστού και των χόνδρων. Εξαιτίας αυτού του δομικού του ρόλου, από μελέτες αξιολογείται θετικά όσον αφορά στη δράση σε παθήσεις των χόνδρων. Βέβαια ο ακριβής τρόπος δράσης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα παρόλα αυτά σε μελέτη φάνηκε ότι προϊόν που περιείχε υδρολυμένο κολλαγόνο μείωνε τις εκφυλιστικές αλλαγές και βοηθούσε τη λειτουργία των χόνδρων.


Οφέλη του Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom:



Σε μελέτες έχει φανεί ότι δίαιτα εμπλουτισμένη με υδρολυμένο κολλαγόνο οδηγεί σε ευεργετικές δράσεις στα οστά. Το υδρόλυμα κολλαγόνου της LR Health & Beauty υπόσχεται απεριόριστες δυνατότητες. Ενισχύεται με βιταμίνη C για την υποστήριξη του σχηματισμού του κολλαγόνου για τη σωστή λειτουργία των χόνδρων. Η συνδυασμένη χρήση FREEDOM PLUS και Χυμού Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom είναι το πλέον ενεργό σύστημα φροντίδας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των διαφόρων μορφών αρθριτικών, όπως είναι η οστεοαρθρίτιδα, η ρευματοαρθρίτιδα και η ουρική αρθρίτιδα.




Για ποιους είναι:

  • Υπερδραστήρια άτομα και αθλητές που καταπονούν τις αρθρώσεις τους,
  • Για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν προβλήματα με τα οστά τους,
  • Για άτομα που πάσχουν από διάφορες μορφές αρθριτικών, όπως είναι η οστεοαρθρίτιδα, η ρευματοειδή αρθρίτιδα, η οστεοπόρωση  και η ουρική αρθρίτιδα.
  • Για αυτούς που θέλουν να κάνουν πρόληψη, επειδή γνωρίζουν ότι ο οργανισμός από μια ηλικία και μετά παύει να λιπαίνει τις αρθρώσεις μας με αποτέλεσμα να επέρχονται τα παραπάνω προβλήματα.


Μοναδική Καινοτομία!

Πιστοποιημένo από τα SGS INSTITUT FRESENIUS και IASC






Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου