Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Mind Master - Σταματήστε άμεσα τις βλαβερές συνέπειες του Άγχους και καταστρέψτε τις ελεύθερες ρίζες!



Μεγαλύτερη Σωματική και Πνευματική Ενέργεια


Το Mind Master είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρεςΤο σωματικό στρες εξουδετερώνεται και ταυτόχρονα δημιουργείται νέα, φρέσκια ενέργεια για το σώμα και το πνεύμαΜεγαλύτερη Αντοχή, Καλύτερη Επίδοση, Περισσότερη Ενέργεια – τώρα έτσι απλά με το Mind Master!


      



     Σήμερα ο καθένας υποφέρει από το άγχος. Από την νοικοκυρά, τον εργαζόμενο, τον γονέα μέχρι και τον μαθητή. Η πίεση της καθημερινότητας, οι μεγάλες απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, είναι η αιτία που όλοι μας υποφέρουμε έστω και λίγο από το οξειδωτικό στρες(άγχος). Σήμερα ζούμε πολύ πιο έντονη ζωή από ότι ίσχυε πριν από μερικά χρόνια. Αλλά και να θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό είναι δυνατόν; Δεν είναι! Μπορούμε μόνο να το αλλάξουμε, όταν καθίσουμε να μάθουμε τι κακό προκαλεί το στρες στο σώμα μας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σχετικά με τις επιδράσεις του στρες. Και αυτό μπορεί να γίνει χάρη στην νέα παγκόσμια καινοτομία της LR Health & Beauty Systems το προϊόν MindMaster.


                             Ποιο είναι το πρόβλημα??


    Το καθημερινό στρες παράγει μεγάλες ποσότητες ελευθέρων ριζών στον οργανισμό μας, οι οποίες ευθύνονται για τις περισσότερες αυτοάνοσες ασθένειες του ανθρώπινου σώματος. Τα κύτταρα και κυτταρικές δομές καταστρέφονται, με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός να νοσεί.. Πως αντιδρά το ανοσοποιητικό μας σύστημα στις καταστάσεις άγχους?? Απλά κινητοποιεί τα πάντα σαν να πρόκειται να καταπολεμήσει κάποιον ιό.. και αυτό εξηγεί, το γιατί νοιώθουμε κουρασμένοι αμέσως μετά από μια στιγμή που αγχωθήκαμε!

Τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας;

     Το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος το στρες διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το τι συμβαίνει όμως στο σώμα μας είναι το ίδιο: δεν υπάρχει ισορροπία και το σώμα μας επιβαρύνεται από το στρες. Το στρες επιβαρύνει την παραγωγή Ελεύθερων Ριζών στο σώμα. Αυτό οδηγεί σε «οξειδωτικό στρες» με το οποίο:


  • Μπλοκάρει τα κύτταρα του σώματός μας.
  • Η αποδοτικότητα μας μειώνεται.
  • Παρουσιάζουμε πιο συχνά έλλειψη συγκέντρωσης.
  • Εμφανίζονται σημάδια κόπωσης ή έλλειψης ενέργειας.
  • Διαταραχές στον ύπνο.
  • Εφίδρωση και ανησυχία.
  • Μας γερνάει γρηγορότερα και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε σωματική ασθένεια.
  • Το ανοσοποιητικό σύστημα επηρεάζεται σημαντικά.
  • Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή.
  • Τα κύτταρα παθαίνουν μόνιμη βλάβη, η οποία τελικά μπορεί να επηρεάσει όλα τα όργανα.
  • Η φλεγμονή είναι μια σημαντική αιτία και το θεμέλιο για πολλές επόμενες ασθένειες όπως : καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και το Αλτσχάιμερ,  οι οποίες ευνοούνται  από μια ανισορροπία των ελεύθερων ριζών.

Η φυσική Λύση

    
        Η φυσική λύση του μοναδικού συμπληρώματος Mind Master επικεντρώνεται σε δύο σημαντικά στάδια :

  • Στην καταστροφή των ελευθέρων ριζών – από αντιοξειδωτικά όπως η ρεσβερατρόλη, το πράσινο τσάι, την χλωροφύλλη, την βιταμίνη Ε και το σελήνιο, και

  • Στην παραγωγή ενέργειας για την τόνωση του σώματος και του μυαλού μας – μέσω κάποιων μικρό-θρεπτικών συστατικών, όπως το συνένζυμο Q10, την L-καρνιτίνη, τον σίδηρο, τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και την χολίνη.

       Έτσι ακριβώς επιδρά το Mind Master!! 



Η δράση της Green Energy Formula – Red Energy Formula:


1.      Μειώνει το Στρες:



     Εξαιτίας του στρες δημιουργείται αρνητική ενέργεια στο σώμα, με τη μορφή επικίνδυνων ελεύθερων ριζών. Το οξειδωτικό στρες εξουδετερώνεται κάνοντας με ιχνοστοιχεία τις ελεύθερες ρίζες αβλαβείς.Αυτές οι ελεύθερες ρίζες εξουδετερώνονται αποτελεσματικά μέσω ειδικά προσαρμοσμένων αντιοξειδωτικών ουσιών που συνεργάζονται μεταξύ τους τα οποία είναι:

  • Η Ρεσβερατρόλη
  • Το Πράσινο τσάι
  • Η Χλωροφύλλη
  • Η Βιταμίνη Ε
  • Το Σελήνιο




2.Αυξάνει την Απόδοση:



     Για να χειριστούμε καλύτερα το άγχος,χρειαζόμαστε σε αφθονία την σωματική και ψυχική ενέργεια. Χρησιμοποιώντας στοχευμένα μικροθρεπτικά συστατικά, αυξάνουμε την παραγωγή της ενέργειας στο σώμα και τη βελτίωση των επιδόσεων. Οι ακόλουθες μικροθρεπτικές ουσίες της Green Red Energy Formula φροντίζουν για την ενεργοποίηση της παραγωγής σωματικής και πνευματικής ενέργειας:

  • Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β9, Β12)
  • Η Χολίνη
  • Ο Σίδηρος
  • Το Συνένζυμο Q10
  • Η L-καρνιτίνη
  • Η Δεξτρόζη



   Τώρα υπάρχει ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσουμε το στρες! 

  Αντιοξειδωτικά, όπως για παράδειγμα η βιταμίνη Ε προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος αποτελεσματικά, καθώς και το γενετικό υλικό που εμπεριέχεται σε αυτά. Το Mind Master ήρθε για να κάνει όλα αυτά που δεν κάνουν τα υπόλοιπα!




Σώμα και Στρες

   Το στρες έχει άμεσο αντίκτυπο στις λειτουργίες του σώματος μας. Εμείς το αντιλαμβανόμαστε γρήγορα με τη μορφή μειωμένης απόδοσης. Νιώθουμε κόπωση, εξάντληση, ενώ αντιμετωπίζουμε δυσκολία στη συγκέντρωση.

     Με την πολύτιμη βοήθεια των μικροθρεπτικών ουσιών μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στοχευμένα το στρες. Τα καινοτόμα συστατικά χλωροφύλλη και ρεσβερατρόλη προστατεύουν ενεργά τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Ο αυξημένος εφοδιασμός με συνένζυμο Q10 ενδυναμώνει και προστατεύει το σώμα σε περιόδους αυξημένου στρες.


Μελέτη MindMaster :


     Η LR Health & Beauty Systems σε συνεργασία με το καθηγητή Bergmann ιατρικής σχολής  CHARITE διεξήγαγε μια επιστημονική μελέτη για το  Mind Master η οποία δημοσιεύθηκε στο διάσημο ιατρικό περιοδικό Ορθομοριακής ιατρικής Om & Ernährung . Το αποτέλεσμα της μελέτης ήταν ξεκάθαρο : To Mind Master λειτουργεί και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε την μελέτη και τα αποτελέσματα της πατώντας στις παρακάτω εικόνες.










































Με Πιστοποιημένη Ποιότητα SGS INSTITUT FRESENIUS
    

     Το Mind Master διαθέτει μια από τις αυστηρότερες Σφραγίδες Ποιότητας της αγοράς – τη Σφραγίδα Ποιότητας του SGS INSTITUT FRESENIUS Quality Seal. Κάθε πρώτη ύλη, κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής έχει καταγραφεί και ελεγχθεί εμπεριστατωμένα. Επίσης, η Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών του τελικού προϊόντος ελέγχεται μέσω μυστικών τακτικών ελέγχων του SGS INSTITUT FRESENIUS.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Mind Master, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου