Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Reishi Plus: Κινέζικο μανιτάρι - Γανόδερμα




Reishi Plus: Το Κινέζικο μανιτάρι


Το προιόν Reishi plus της LR Health & Beauty με εκχυλίσματα Reishi προσφέρει τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του σπάνιου μανιταριού σε μια μόνο κάψουλα! Ενισχυμένο με Βιταμίνη C, αποτελεί ένα Διατροφικό Συμπλήρωμα απαραίτητο για τον οργανισμό σε καθημερινή βάση.

Τα πλεονεκτήματα του Reishi Plus:

  • 75% κάλυψη της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη C
  • Χωρίς γενετική τροποποίηση
  • Κάψουλες με φυτικό περίβλημα
  • Vegan (βίγκαν) φυτικής προέλευσης
  • Χωρίς λακτόζη 

Ποια τα οφέλη του Reishi Plus:


Το Reishi είναι ένα ασιατικό μανιτάρι με μακροχρόνια παράδοση. Έως τον 20ο αιώνα το βότανο ήταν γνωστό μόνο σε Κίνα, Ιαπωνία και Κορέα. Σήμερα είναι γνωστό και στο δυτικό πολιτισμό και την επιστημονική κοινότητα.

Στην παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική το Reishi συστηνόταν για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Οι πολυσακχαρίτες (β-γλυκάνες) που περιέχονται στο μανιτάρι είναι τα πιο ενεργά στοιχεία με αντινεοπλασματικές και ρυθμιστικές ιδιότητες στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το reishi αναφερόταν ως «ο βασιλιάς των βοτάνων»: ήταν το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει σε κάποιον αιώνια νεότητα και μακροζωία, κι επειδή ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατον να καλλιεργηθεί, είχαν πρόσβαση σε αυτό μόνο οι βασιλείς.

Σήμερα συστήνεται για τη θεραπεία καρδιακών παθήσεων, αϋπνίας, ανδρικής ανικανότητας, κατάθλιψης και έλκους. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές και μελέτες, το reishi βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, την υπέρταση και την υπόταση, την τάση των νεύρων, τις νευρώσεις και την αϋπνία, τη χρόνια βρογχίτιδα και την ηπατίτιδα Β. 

Ακόμη έχει ευεργετική δράση σ’ έναν αριθμό προβλημάτων υγείας (άσθμα, υποθυρεοειδισμός), βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, βοηθά στην επιβράδυνση των καρκινικών μεταστάσεων, αποτελεί ισχυρό αντισταμινικό, αντιαλλεργικό και αντιιικό ενώ τέλος, βελτιώνει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης. 


Συνοπτικά το μανιτάρι Reishi μέσω των συστατικών που περιέχει (τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, πρωτεογλυκάνες) έχει τις εξής ιδιότητες:

  • Βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερόλης και της γλυκόζης του αίματος.
  • Αποτελεί σύμμαχο του οργανισμού κατά της υπέρτασης.
  • Ενισχύει την καλή λειτουργία του ήπατος.
  • Επηρεάζει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων.
  • Βελτιώνει την τάση των νεύρων, τη νεύρωση και την αϋπνία.
  • Διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες κατά της χρόνιας βρογχίτιδας και της ηπατίτιδας Β, χάρη στη δράση του στο συκώτι
  • Βελτιώνει τη λευκοκυτταροπενία και το δικτυοενδοθηλιακό σύστημα
  • Δρα κατά των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης
  • Ενισχύει την υγιή λειτουργία των νεφρών
  • Αποτελεί ισχυρό αντισταμινικό και αντιαλλεργικό

Reishi και Βιταμίνη C



Το Reishi συστήνεται με παράλληλη λήψη Βιταμίνης C, που υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση. Μια κάψουλα Reishi plus καλύπτει το 75% της ημερήσιας δόσης σε Βιταμίνη C

Η Βιταμίνη είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Παίζει ρόλο στην υγιή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και είναι αναγκαία για τις διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, όπως τη σύνθεση του κολλαγόνου, τον μεταβολισμό διάφορων μορίων και την απελευθέρωση των διαφόρων ορμονών στα επινεφρίδια, αλλά και για τη σύνθεση των οστών, των δοντιών, των ούλων και του αίματος.

Η χορήγηση βιταμίνης είναι βιταμίνη που ασκεί αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στην εξουδετέρωση των βλαβερών ελευθέρων ριζών.

Το νέο Reishi plus της LR με εκχυλίσματα Reishi προσφέρει τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του σπάνιου μανιταριού σε μια μόνο κάψουλα. Ενισχυμένο με Βιταμίνη C, αποτελεί ένα Διατροφικό Συμπλήρωμα απαραίτητο για τον οργανισμό σε καθημερινή βάση. Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά, ούτε λακτόζη και αποτελεί προϊόν φυτικής προέλευσης.



Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Reishi Plus, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατήστε το παρακάτω κουμπί:





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου