Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Probiotic12: Προβιοτικά βακτηρίδια για περισσότερη Ευεξία




Probiotic12: Προβιοτικά βακτηρίδια


Τα προβιοτικά αποτελούν το κλειδί για την υγεία του εντέρου. Για να μπορεί να αποκομίσει τα θετικά αποτελέσματα των προβιοτικών βακτηρίων, πρέπει να φτάσουν σε αυτό σε βιοδιαθέσιμη μορφή. Αυτό το εξασφαλίζει η αποκλειστική παγκόσμια φόρμουλα Probiotic 12 από την LR. Μέσω πατενταρισμένων μικροκαψουλών διασφαλίζεται η επιβίωση του ενός δισεκατομμυρίου βακτηρίων ανά κάψουλα, διαχωρισμένα σε 12 διαφορετικά στελέχη βακτηρίωνΗ διπλή μικροκάψουλα περιέχει ασφαλή προστασία κατά το πέρασμα από το στομάχι. Συνεπώς είναι πλήρως αποτελεσματική στην εντερική οδό.


Τι το ιδιαίτερο έχει το Probiotic12 by LR?


  • Είναι πλούσιο σε πολύτιμα εντερικά βακτήρια με 1 δισεκατομμύριο βακτηρίδια ανά κάψουλα,
  • Περιέχει 12 διαφορετικά βακτηριδιακά στελέχη εγκλωβισμένα σε μικροκάψουλες σε μια αποκλειστικά πατενταρισμένη διαδικασία παρασκευής για να φτάνει στο έντερο,
  • Περιέχει υποστηρικτικό πρεβιοτικό που διεγείρει την ανάπτυξη των προβιοτικών,
  • Σκεύασμα χωρίς λακτόζη,
  • Φόρμουλα Pro12: εκκρεμεί το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, αποκλειστικά by LR!


Τι προσφέρει το Probiotic12 στον οργανισμό


Η πατενταρισμένη διαδικασία παρασκευής σε μικροκάψουλες προστατεύει τα βακτήρια κατά την είσοδο, ώστε να φτάσουν ανέπαφα στο σημείο δράσης του εντέρουΜε αυτόν τον τρόπο η βιοδιαθεσιμότητα είναι 100% εγγυημένη σε σχέση με άλλα σκευάσματα του εμπορίου και γιαούρτια από τα οποία τα βακτήρια ελευθερώνονται στο στομάχι και καταστρέφονται λόγω των γαστρικών υγρών με αποτέλεσμα να είναι σαν να μην έχουμε βάλει στον οργανισμό μας τα συγκεκριμένα βακτήρια

Το Probiotic 12, περιέχει προβιοτικά βακτήρια, έτσι ώστε να βοηθούν να διατηρείται η ισορροπία ανάμεσα στα “καλά” και στα “κακά” βακτήρια. Τα προβιοτικά βακτήρια ενισχύουν το έντερο, το σημαντικότερο όργανο του ανθρώπου.

Το Probiotic 12 συνδυάζεται ιδανικά με την Aloe Vera. Όταν η θεραπεία με Aloe Vera έχει αναπτύξει τη δύναμη της, το Probiotic 12 μπορεί να αυξήσει δραστικότερα τη βιοδιαθεσιμότητα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το Probiotic 12 ΄χτίζει΄ πάνω στα επιτυχημένα αποτελέσματα του Aloe Vera Gel για ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής.


Πως δουλεύει το Probiotic12 στον οργανισμό


Το έντερο είναι το πιο σημαντικό ανοσοποιητικό όργανο του ανθρώπου και σε αυτό ζουν δισεκατομμύρια ωφέλιμα βακτήρια. Αν τα «τρέφουμε» σωστά, αυτά συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού μας. Αυτά τα ωφέλιμα βακτηρίδια που προάγουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος ονομάζονται προβιοτικά, και η δουλειά τους είναι να ρυθμίζουν την εντερική χλωρίδα. Φροντίζουν, δηλαδή, την ισορροπία μεταξύ των παθογόνων και των φιλικών μικροοργανισμών. Οι κακές διατροφικές συνήθειες που συνοδεύουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, καθιστούν τη λήψη προβιοτικών, σε μορφή συμπληρωμάτων διατροφής, απαραίτητη.

Ένα καλό συμπλήρωμα προβιοτικών πρέπει να:

  • Είναι εντεροδιαλυτό, για να προστατεύεται από τα οξέα του στομάχου και να διαλύεται απ’ ευθείας στο έντερο όπου είναι και το σημείο δράσης του.
  • Περιέχει στελέχη που να μπορούν να παραμένουν στον εντερικό σωλήνα και να κάνουν αποικίες.
  • Εγγυάται τη διατήρηση των βακτηρίων ανά κάψουλα μέχρι τη λήξη του σκευάσματος.
  • Είναι υποαλλεργικό και να μην περιέχει χημικά συντηρητικά, τεχνητά πρόσθετα ή γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα.
  • Περιέχει πολύτιμες φυσικές ουσίες όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα.


Έτσι δουλεύει το Probiotic 12 by LR. Είναι από τα λίγα σκευάσματα του εμπορίου που έχει τόσα πολλά βακτηρίδια και με την πατενταρισμένη διαδικασία της διπλής κάψουλας, αυτά καταλήγουν και εγκαθίστανται μαζί με την «τροφή τους» το πρεβιοτικό στο έντερο για άμεση δράση.


Ο δρόμος προς την ευεξία εξαρτάται από το σημαντικότερο ανοσοποιητικό όργανο, το έντερο. Τα προβιοτικά βακτηρίδια μπορούν να χωριστούν σε περισσότερα από 400 διαφορετικά στελέχη βακτηριδίων. Το ανθρώπινο έντερο κατοικείται από εκατοντάδες χιλιάδες βακτηρίδια. Η μικροβιακή ισορροπία της εντερικής χλωρίδας συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.


Πως χρησιμοποιείται το Probiotic12 σωστά



Για την σωστή θεραπεία και Ευεξία συνίσταται η λήψη του Probiotic 12 για ένα τρίμηνο. Μια τρίμηνη θεραπεία που θα αποτελέσει την έναρξη για μια νέα ζωή με ποιότητα! Ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σας!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Probiotic 12, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου