Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Υγιές Έντερο – Υγιής Άνθρωπος



Το έντερο, το μεγαλύτερο ανοσοποιητικό μας όργανο, είναι σχεδόν σε όλους ανθρώπους διαταραγμένο στη λειτουργία του. Τρόφιμα μη φυσικά, προϊόντα από άσπρο αλεύρι και ζάχαρη, μόνιμο ψυχικό άγχος και πολλές βλαβερές ουσίες που λαμβάνονται με την τροφή, συμβάλλουν ώστε να ξεκινούν όλες οι ασθένειες από το έντερο.


Η αποτοξίνωση και η επανόρθωση του παχέος εντέρου έχει γίνει απαραίτητη προϋπόθεση της υγείας. Οι μυκητιάσεις «ευδοκιμούν» μέσα σ’ένα έντερο διαταραγμένο από όξινη διατροφή και βλαβερές ουσίες, που καταστρέφουν το περιβάλλον του εντέρου. Με τον καιρό, περνάνε στο αίμα και στα όργανα και ετοιμάζουν το έδαφος για όλες τις ασθένειες του ανοσοποιητικού, καθώς και για τον καρκίνο.


Οι παθήσεις οι σχετικές με τους μύκητες υποτιμώνται από τους περισσότερους ανθρώπους και ως επί το πλείστον αντιμετωπίζονται λανθασμένα. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία μυκητίασης, με ταυτόχρονη αλλαγή στη διατροφήχρειάζεται χρόνο και προσωπική προσπάθεια, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι διατηρήσιμα. Υποστήριξη σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να έχουμε με χυμό Αλόης Βέραμε δίαιτα φτωχή σε ζάχαρη και υδατάνθρακες και διάφορα  συμπληρώματα διατροφής.

Τα φυσικά βακτηρίδια του εντέρου μπορούν πλέον χωρίς εμπόδια να πολλαπλασιαστούν, εκτοπίζοντας τους μικροοργανισμούς και τους μύκητες που προκαλούν ασθένειες. Το έντερο αποτοξινώνεται και το φυσιολογικό Ph επανέρχεται.

Αν θέλετε να ζήσετε με καλύτερη υγεία, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε το έντερο σας, καθαρό και υγιές.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της παραπάνω διαδικασίας είναι:

1. Μειωμένος κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου, τον δεύτερο από τους τρεις πιο συχνούς καρκίνους των πιο ανεπτυγμένων περιοχών του πλανήτη.
2. Μειωμένος κίνδυνος ανάπτυξης συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, χρόνιας δυσκοιλιότητας και χρόνιας διάρροιας.
3. Μειωμένος κίνδυνος ανάπτυξης αιμορροΐδων.
4. Μειωμένα αέρια.
5. Μεγαλύτερη απορρόφηση νερού και μεταλλικών στοιχείων από τον οργανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου