Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Figuactiv Ροφήματα & Σούπες - Αποκτήστε το ιδανικό βάρος, χωρίς να στερηθείτε την γεύση!


Figuactiv Ροφήματα και διατροφή

Η  διατροφή ορίζεται ως το σύνολο των διεργασιών που συμμετέχουν στην πρόσληψη και τη χρήση των συστατικών της τροφής από τους οργανισμούς. Στις διεργασίες αυτές εκτός από την πρόσληψη συμμετέχουν η πέψη, η απορρόφηση και ο μεταβολισμός της τροφής. Οι διαδικασίες αυτές είναι απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου αλλά και την καλή του θρέψη. Γεγονός είναι ότι η διατροφή του ανθρώπου, καθορίζεται από ποικίλους παράγοντες. Έτσι διαμορφώνονται διάφορα διατροφικά μοντέλα, τα οποία στην πορεία της εξέλιξης και της ριζικής αλλαγής του τρόπου ζωής των ανθρώπων άλλαξαν. Η αλλαγή αυτή στις διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου φαίνεται να αποτέλεσε το σημαντικότερο επιδημιολογικό πρόβλημα των ημερών μας: την παχυσαρκία.

Ένα άτομο μπορεί να πετύχει ισορροπία στο ενεργειακό του ισοζύγιο και να κατακτήσει το στόχο του επιθυμητού βάρους με 4 απλούς τρόπους:
  • Να μειώσει την κατανάλωση λίπους και να αντικαταστήσει τα κορεσμένα λίπη (ζωικά) με ακόρεστα (φυτικά – ιχθυέλαια).
  • Να μειώσει τη πρόσληψη ζάχαρης.
  • Να αυξήσει την κατανάλωση σύνθετων υδατανθράκων, όπως δημητριακά ολικής αλέσεως και οσπρίων.
  • Να βάλει την άσκηση στη ζωή του.



 Πως Βοηθούν τα προϊόντα Figuactiv

Τα προϊόντα Figuactiv  αποτελούν ένα πλήρες γεύμα και μπορούν άνετα να ενσωματωθούν στη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου που περνάει πολλές ώρες εκτός σπιτιού.

Με τα ροφήματα figuactiv μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντικαταστήσει ένα κανονικό γεύμα, βάζοντας μόνο 200 με 250 θερμίδες στο σώμα του, χωρίς να χάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται οργανισμός του για να έχει ενέργεια, το οποίο αποτελεί συχνό φαινόμενο των διαίτων express.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι καλές πηγές βιταμινών του συμπλέγματος Β, των λιποδιαλυτών βιταμινών D,E, της αντιοξειδωτικής βιταμίνης C, του φυλλικού οξέως, του ασβεστίου, του φωσφόρου και του σιδήρου.

Εκτός από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, κάποια από αυτά δεν περιέχουν γλουτένη ή έχουν ίχνη γλυκόζης και έτσι μπορούν να καταναλωθούν από τα άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία σε αυτά τα συστατικά.

Και η παρασκευή τους δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο από 5 λεπτά!


Το Ποιο απαραίτητο γεύμα της ημέρας είναι το Πρωινό.


Ο οργανισμός έχει ξοδέψει ότι του δώσατε την προηγούμενη μέρα όπου χρησιμοποιεί τα λιπαρά, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες για ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας, και θρεπτικά συστατικά για την αποκατάσταση μυών και κυττάρων την νύχτα και 1 λίτρο νερό μέσω αναπνοής, ιδρώτα και πρωινής τουαλέτας. Έτσι ο οργανισμός το πρωί είναι άδειος και χρειάζεται για να λειτουργήσει, πάνω από 100 διαφορετικά συστατικά και 1 λίτρο νερό, ενώ εμείς συνηθίζουμε να του δίνουμε τα προϊόντα που μας δείχνουν στην τηλεόραση (δημητριακά – κέικ – κρουασάν κ.τ.λ) τα οποία περιέχουν μόνο ζάχαρη ή τίποτα για όσους δεν τρώνε πρωινό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πάρα πολλές θερμίδες λόγω της ζάχαρης, να έχουμε ενέργεια για 1 με 2 ώρες και μετά να νοιώθουμε και πάλι κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε αντικαθιστώντας απλά το πρωινό που τρώγαμε μέχρι σήμερα με ένα σέικ – ρόφημα figuactiv.

Μια ισορροπημένη διατροφή πρέπει να ξεκινάει με το πρωινό και πρέπει να μας δίνει τα θρεπτικά συστατικά που καταναλώσαμε τη νύχτα, να βάζει το σώμα μας στη διαδικασία από το πρωί να καίει τις θερμίδες και να έχει την ενέργεια που χρειάζεται κατά την διάρκεια της ημέρας.

Με τα ροφήματα Figuactiv και ξεκινάτε την μέρα σας με πολύ ενέργεια και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, αλλά και να  προσέχετε τη σιλουέτα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Προϊόντα Figuactiv για ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιή τρόπο ζωής


Figuactiv VitalCrunchy Cranberry”: Ρόφημα-μούσλι χωρίς λακτόζη.


Ιδανικό για πρωινό σε συνδυασμό είτε με γιαούρτι είτε με γάλα αντικαθιστώντας τα δημητριακά. Η βρώμη που περιέχει βοηθά στην προσπάθεια για τον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερόλης. Έχει κομμάτια cranberries που είναι πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών. Ο σύμμαχος στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιούς τρόπου ζωής. Ανακατέψτε 3 κοφτές κουταλιές μέσα σε γιαούρτι ή γάλα και καταναλώστε πολλά θρεπτικά συστατικά χωρίς «κενές» θερμίδες.


Figuactiv Ροφήματα: Βιταμίνες – ιχνοστοιχεία και πολλές φυτικές ίνες


Τα στιγμιαία ροφήματα Figuactiv συνδυάζονται με γάλα ή με γιαούρτι και κάνουν το πρωινό που αποτελέι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας γευστικό και συνάμα θρεπτικό. Περιέχουν πλήθος βιταμινών όπως του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Α ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος και πολλές φυτικές ίνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μονάχα με ένα γεύμα καλύπτεται μεγάλο ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης αυτών. Το στιγμιαίο ρόφημα σε σκόνη διατίθεται σε τρεις γεύσεις: Φράουλα & Μπανάνα, Βανίλια και Latte Macchiato.

Ένα ρόφημα Figuactiv αντικαθιστά ένα ολόκληρο γεύμα, προσφέροντας στον οργανισμό όλα τα βασικά συστατικά που χρειάζεται.



Και για το βραδινό μας FiguActiv Σούπες



Και επειδή πολλές φορές τα χαλάμε στο βραδινό μας γεύμα, η LR Health & Beauty Systems έχει κυκλοφορήσει 3 ακαταμάχητες χορταστικές σούπες με πολύ λίγες θερμίδες (160 έως 200) και πολλά θρεπτικά συστατικά – φυτικές ίνες.

 
Κυκλοφορούν σε  τρεις μοναδικές σπιτικές γεύσεις:

1. Σούπα με Λαχανικά και Κάρυ India
2. Σούπα Πατάτας Auberge
3. Σούπα Ντομάτας Mediterranee.)

Οι σούπες Figuactiv, μπορούν άνετα να αποτελέσουν  ένα ελαφρύ γεύμα και στο χώρο εργασίας, γιατί το μόνο που απαιτείται είναι βραστό νερό. Απλά διαλύετε 3 με 4 κουταλιές της σούπας σε 300ml ζεστό νερό, την αφήνετε 5 λεπτά και απολαμβάνετε! Επίσης θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή για εκείνους που θέλουν να καταναλώνουν ζεστά και ελαφριά φαγητά για να ηρεμούν, πριν κοιμηθούν. Εξαιτίας της σύνθεσης τους που είναι πλούσια σε αποξηραμένα λαχανικά, αποτελούν καλή επιλογή για εκείνους που δεν συμπαθούν τις σαλάτες.

Αποκτήστε τη σιλουέτα των ονείρων σας χωρίς να στερηθείτε τη γεύση!

Εύκολο: Αντικαταστήστε δύο από τρία γεύματα με Figuactiv!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα Figuactiv, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου