Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Vita Active: Ενίσχυση του οργανισμού με 10 βιταμίνες



Vita Active: Ενίσχυση του οργανισμού με 10 βιταμίνες

Το Vita Active αποτελεί ένα "ενεργειακό πακέτο" φυτικής προέλευσης που αποτελείται από 21 συμπυκνωμένα φρούτα και λαχανικά και από 10 διαφορετικές βιταμίνες: D3, Ε, Β1, Β2, Β6, Β12, Νιασίνη, Φολικό Οξύ, Παντοθενικό Οξύ και Βιοτίνη. Δεν περιέχει συντηρητικά, και είναι ένας συμπυκνωμένος χυμός με σύνθεση από φρούτα και λαχανικά. Σκοπός του συμπληρώματος είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, να τονώσει την διάθεση και να προσφέρει ενέργεια και ευεξία.


Τι περιέχει το Vita Active?

Τα 21 φρούτα και λαχανικά που εμπεριέχονται σε αυτό είναι:





Αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού για να πάρει ο οργανισμός μας το 100% από τις 10 παρακάτω βιταμίνες.. Οι βιταμίνες που περιέχει αναλυτικά φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Βιταμίνες
Ανά 100ml
ΗμερΔόση
ΣΗΔ*
Βιταμίνη D3
100 mg
5 µg
100 %
Βιταμίνη Ε
240 mg
12 mg
100 %
Βιταμίνη Β1
22 mg
1,1 mg
100 %
Βιταμίνη Β2
28 mg
1,4 mg
100 %
Βιταμίνη Β6
28 mg
1,4 mg
100 %
Βιταμίνη Β12
50 mg
2,5 mg
100 %
Βιταμίνη B3 (Νιασίνη)
320 mg
16 mg
100 %
Βιταμίνη B9 (Φολικό οξύ)
4000mg
200 mg
100 %
Βιταμίνη B5 (Παντοθενικό οξύ)
120 mg
6,0 mg
100 %
Βιταμίνη B7 (Βιοτίνη)
1000 mg
50 mg
100 %

Περιέχει, πολυφαινόλες, τις έγχρωμες ουσίες που προσδίδουν το χρώμα στα φρούτα και τα λαχανικά. Οι πολυφαινόλες λειτουργούν ευεργετικά και η πρόσληψη τους με την καθημερινή διατροφή αποτελεί έναν φυσικό τρόπο προστασίας του οργανισμού.


Ο ρόλος που έχουν οι πολυφαινόλες αξίζει να σημειωθεί πιο αναλυτικά:
  • Λειτουργούν προστατευτικά, προάγοντας την καλή κατάσταση της υγείας και παρατείνοντας το μέσο όρο ζωής.
  • Αναστέλλουν ή περιορίζουν την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, αυξάνουν τα επίπεδα της (προστατευτικής για την υγεία) HDL και μειώνουν τα επίπεδα της λιποπρωτεΐνης LDL.
  • Ακόμη, μειώνουν την πιθανότητα δημιουργίας θρόμβων, εμφανίζουν γενικότερη αντιφλεγμονώδη δράση και περιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις οξειδωτικές βλάβες στους ιστούς, και βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται κυρίως:
Ένα βιταμινούχο συμπλήρωμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Ειδικά για παιδιά. Σε περιόδους εξετάσεων, ή έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων, μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, μια βοήθεια με μια «ένεση» βιταμινών. Η σύσταση του βοηθάει, ώστε ακόμα και παιδιά που δεν τρέφονται με φρούτα και λαχανικά, να προσφέρουν με ένα κουταλάκι Vita Active όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός!
  • Στα άτομα με αρκετό στρες. Βοηθάει να αναπληρώσει τις βιταμίνες συμπλέγματος Β που χρησιμοποιούνται σε καταστάσεις άγχους, για να αυξήσει όταν χρειαστεί την απελευθέρωση ενέργειας και να προστατεύσει την υγεία των επινεφριδίων και του νευρικού συστήματος.
  • Στα δραστήρια άτομα, αθλητές και αθλήτριες, άτομα που ασχολούνται με το body building, ποδηλάτες κτλ, διότι όσο περισσότερο δραστήριο είναι ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερες ανάγκες έχει σε βιταμίνες Β για τη μετατροπή των λιπών, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών σε ενέργεια.
  • Στα καταπονημένα άτομα που εμφανίζουν συχνά έλλειψη σε βιταμίνες Β, η οποία μπορεί να οφείλεται σε μια φτωχή δίαιτα. Τα βιομηχανοποιημένα ή ραφιναρισμένα τρόφιμα περιέχουν αλλοιωμένα θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και συμπλέγματα βιταμινών Β.
  • Στην διατήρηση της υγείας των ερυθρών αιμοσφαιρίων – φυλλικό οξύ, Β12.
  • Στην διατήρηση της στοματικής υγείας και του βλεννογόνου του πεπτικού σωλήνα – Β1, Β2 και φυλλικό οξύ.
  • Για βέλτιστη εγκεφαλική δραστηριότητα – χολίνη, νιασίνη, Β1 και Β6.


Γενικά για ποιούς ενδείκνυται:
  • Κυρίως όσοι δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά.
  • Όσοι δεν τρέφονται σωστά λόγω τρόπου ζωής.
  • Όσοι κάνουν αυστηρές δίαιτες.
  • Όσοι έχουν έλλειψη βιταμινών.
  • Όσοι καπνίζουν.
  • Όσοι καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.
  • Όσοι έχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη δυσαπορρόφηση των βιταμινών.
  • Παιδιά που δεν τους αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά.

Πως το καταναλώνουμε:

Η σύνθεση του Vita Active  είναι τέτοια που του δίνει την δυνατότητα να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το κουταλάκι, μπορεί να διαλυθεί σε ένα ποτήρι νερό και να καταναλωθεί σαν ρόφημα βυσσινάδας (έχει ακριβώς την ίδια γεύση) και βέβαια μπορεί να αποτελέσει ένα γευστικό dressing σε γιαούρτι, παγωτό, ακόμα και σε κέικ. Η γεύση του είναι υπέροχη και καταναλώνεται ευχάριστα από τα παιδιά.

Προτεινόμενη Δοσολογία :

Λαμβάνετε μια φορά ημερησίως ένα καπάκι δοσομέτρησης (5 ml), μετά ή κατά τη διάρκεια του γεύματος. Μπορείτε να το αναμείξετε με νερό,να το προσθέσετε στο γιαούρτι, το επιδόρπιο ή το μούσλι. Συνιστάται η μόνιμη χρήση. Μην υπερβαίνετε την ανωτέρω συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Ακολουθείτε πάντα μια πλούσια και ισορροπημένη διατροφή, καθώς και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.Να μην φυλάσσεται σε θερμοκρασία άνω των 25°C. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία, διατηρείτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 5 εβδομάδων.

Ανακινείστε πριν τη χρήση.

Συσκευασία : Φιαλίδιο των 150 ml.
Αριθμός Έγκρισης Ε.Ο.Φ. 3107/10

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Vita Active, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατήστε το παρακάτω το παρακάτω κουμπί:


1 σχόλιο :

  1. Δεν έχω διοκιμάσει ποτέ το συγκεκριμένο που αναφέρετε .
    Είναι περίπου σαν τς πολυβιταμίνες που πουλάνε στα φαρμακεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή