Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Πόσο χρήσιμο είναι τελικά το Aloe Vera Gel?


Όπως δείχνει η ιστορία οι άνθρωποι καταφεύγουν εδώ και χιλιετίες στους θησαυρούς της φύσης για να θρέψουν το σώμα και το πνεύμα τους και για να διατηρηθούν υγιείς.

Η μονόπλευρη, συχνά βασιζόμενη μόνο στις θερμίδες και στην γεύση, μοντέρνα διατροφή είναι φτωχή σε ζωτικά βιολογικά συστατικά και ευθύνεται για τις περισσότερες ασθένειες της εποχής μας, όπως : ασθένειες της καρδιάς και κυκλοφορικό, έλκος , διαβήτης, αυτοάνοσα νοσήματα, ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα και αλλεργίες.


Ζήτηση έχουν σήμερα τα τρόφιμα, που δεν περιέχουν μόνο «νεκρά» συστατικά, αλλά ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών στοιχείων που δεν βρίσκονται μέσα στην συνηθισμένη μας διατροφή. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο «κρίνος» της ερήμου η γνωστή σε εμάς με το όνομα Aloe Vera. Γνωρίζουμε σήμερα την δυναμωτική και αναζωογονητική της δράση, που ενισχύει το ανοσοποιητικό, για τις καθαρτικές της ιδιότητες που βρέθηκαν σε αυτό το φανταστικό φυτό παραμένει ως επί το πλείστον ένα αίνιγμα.

Αν λάβουμε υπόψιν μας τις παγκόσμιες διαδεδομένες ασθένειες της εποχής μας, φαίνεται να έκανε την εμφάνιση της την κατάλληλη στιγμή και έτσι έγινε το «δώρο» της εποχής μας, γιατί το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι εκτεθειμένο σε πολλούς παράγοντες άγχους και έχει ανάγκη από «κατευθυνόμενη» υποστήριξη για να μπορεί να διεκπεραιώσει τις αμυντικές του λειτουργίες. Η ενεργοποίηση των αντιστάσεων του σώματος είναι από τα σημαντικότερα μέτρα πρόληψης λόγω των αυξανόμενων επιθέσεων βλαβερών ουσιών και ακτίνων από την διατροφή και το περιβάλλον.

Βλαβερές ουσίες παίρνουμε μέσω της διατροφής, κατάχρηση φαρμάκων, ηρεμιστικά, κακή διατροφή λόγω των λανθασμένων συνηθειών, έλλειψη ύπνου, μειωμένη σωματική άσκηση από την μία και υπερβολική άσκηση από την άλλη, αλλά και αρνητικές σκέψεις, συμβάλουν στην εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια «λαμπερή» υγεία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μόνο εάν καταφέρουμε να αναπτύξουμε μια ασπίδα προστασίας για τα κύτταρα μας με θρεπτικά συστατικά και θετική στάση ζωής, μπορούμε να ζήσουμε και να επιζήσουμε στον 21ο αιώνα. Η Aloe Vera για τους πιο πολλούς είναι γνωστή ως ενυδατικό καλλυντικό για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος όπως τραυματισμούς, ηλιακά εγκαύματα, αλλεργικές αντιδράσεις και περιποίηση του προσώπου και των άκρων.

Όμως το ότι αποτελεί μια «υγρή» τροφή, οι περισσότεροι από εμάς έχουν αρχίσει να το γνωρίζουν τον τελευταίο καιρό. Το gel που περικλείεται στο εσωτερικό του φύλου θρέφει με ιδιαίτερο τρόπο και ενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες του σώματος. Ρυθμίζει τον οργανισμό και προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε οργανισμού. Πίνοντας το Aloe Vera Gel, είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε την ημερήσια δόση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.


Είναι στο χέρι μας, με τόσες πληροφορίες, εάν θα δεχτούμε την βοήθεια αυτού του «μαγικού» φυτού, ή απλά θα το προσπεράσουμε έτσι.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πόσιμη αλόη βέρα εδώ:


Θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο εδώ:

http://secretforhealth.blogspot.gr/p/blog-page_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου