Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Fiber Boost3 - Ανάλαφροι με την δύναμη των φυτικών ινών!

ΝΕΟ!Fiber Boost3

Ανάλαφροι με την δύναμη των φυτικών ινών!


Πέρα από την υιοθέτηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, ο σύγχρονος άνθρωπος έχει ανάγκη για τη συμπλήρωση με κάποια ωφέλιμα συστατικά, για να έχει Υγεία και Ευεξία. Οι φυτικές ίνες είναι σημαντικά́ στοιχειά στην διατροφή́ μας, καθώς μας βοηθούν να αισθανόμαστε καλά́ μέσα μας. Εξαιτίας της έντονης καθημερινότητας και της μη ισορροπημένης διατροφής, δεν γίνεται επαρκής πρόσληψη φυτικών ινών,( 69% των ανδρών και 75% των γυναικών δεν συμπληρώνουν την απαραίτητη ποσότητα 30g φυτικών ινών, όπως ορίζεται από́ το DGE (Γερμανικό́ ινστιτούτο Διατροφής).ινστιτούτο Max – Rubner , Εθνικό́ ινστιτούτο Ερευνάς Διατροφής και τροφίμων)με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, όπως δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, πόνος και διάφορα άλλα θέματα στο έντερο μας!

Η καλή λειτουργία του εντέρου απαιτεί την καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Όταν αυτό δεν επιτυγχάνεται στον επιθυμητό βαθμό, μπορείτε να καταναλώνεται το Fiber Boost3  το οποίο σε συνδυασμό με το γάλα σάς δίνει την αίσθηση ότι πίνετε ένα πολύ γευστικό ρόφημα.

Το Fiber Boostπεριέχει 3 διαφορετικές πήγες φυτικών ινών, οι οποίες βοηθούν στην εξισορρόπηση της έλλειψης των βασικών αυτών συστατικών. Αυτές είναι φυτικές ίνες από  χαρουπάλευρο, κόμμι γκουάρ σε σκόνη και αλεύρι konjak. Αυτές οι 3 πολύτιμες ύλες αποτελούν τις βασικές πηγές φυτικών ινών του Fiber Boost3 . Το προϊόν περιέχει, εκτός των άλλων, και ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο, το χρώμιο. Το τρισθενές χρώμιο είναι το ιχνοστοιχείο που στα συνιστώμενα ποσά έχει ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιποειδών στον άνθρωπο (Rains JL, Jain SK. Mol Cell Biochem. 2011 Mar;349(1-2):77-82, Jain SK. Patel P., Rogier K, Jain SK. Antioxid Redox Signal. 2006 Jan-Feb:8(1-2):238-41).

Στο Fiber Boost3 δεν έχει προστεθεί ζάχαρη – η ευχάριστη γεύση του οφείλεται στο φυτό Στέβια. Πλούσιο σε άπεπτες φυτικές ίνες, 210g.
Δοσολογία: Απολαύστε καθημερινά μια μερίδα Fiber Boost3. Διαλύστε 2 δοσομετρικά κουταλάκια (7g) σκόνης σε 200ml γάλα χαμηλών λιπαρών, χωρίς λακτόζη ή νερό και απολαύστε αμέσως! Χρησιμοποιήστε ένα αρκετά μεγάλο δοχείο, ώστε να υπάρχει χώρος για να το ανακατέψετε είτε με ένα σύρμα ή μια ηλεκτρική συσκευή ανάδευσης , ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Σας προτείνουμε επίσης και την προετοιμασία σε ένα σέικερ.
Σημείωση:Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι πίνετε αρκετό νερό, διότι οι φυτικές είναι χρειάζονται αρκετό νερό!

Ιδανικό συμπλήρωμα κατά την διάρκεια οποιασδήποτε δίαιτας.  Ιδανικό για να καταπραΰνει τις εξάρσεις πείνας, ανάμεσα στα γεύματα. Συνίσταται να το παρασκευάζετε μια φορά την ημέρα, μεταξύ του μεσημεριανού και βραδινού γεύματος!
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν Fiber Boost3, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατήστε το παρακάτω το παρακάτω κουμπί:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου