Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πρωτεΐνη Figuactiv - Διατηρήστε την μυϊκή σας μάζα!


Figuactiv Protein Drink

Η διατήρηση της μυϊκής μάζας είναι πολύ σημαντική τόσο σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους όσο και όταν κάποιος θέλει απλά να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Με το Figuactiv ρόφημα πρωτεΐνης παρέχεται στον οργανισμό σας μια επιπλέον δόση πρωτεΐνης. Οι πρωτεΐνες αποτελούν βασικό μακροθρεπτικό συστατικό που θα πρέπει να προσλαμβάνεται καθημερινά μέσω της διατροφής. Οι πρωτεΐνες είναι γνωστό ότι είναι το δεύτερο στοιχείο μετά το νερό ως η ουσία που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα σε αφθονία.


Κατά την άσκηση οι μύες μπορεί να τραυματιστούν, ενώ ανάλογα με το είδος της άσκησης μπορεί να ενεργοποιηθεί η αναβολική λειτουργία. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη μετά από την άσκηση η κατανάλωση πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας. Αλλά και κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας απώλειας σωματικού βάρους η διατήρηση της μυϊκής μάζας διασφαλίζει έναν υγιή μεταβολισμό.
Με το Figuactiv ρόφημα πρωτεΐνης προσφέρετε στον οργανισμό σας 10 γραμμάρια πρωτεΐνης συνδυάζοντας την ημερήσια δόση (12,5 g) με νερό. Πέρα από τα 5 διαφορετικά πρωτεϊνούχα συστατικά περιέχει και μαγνήσιο και βιταμίνη Β6. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του οργανισμού με τις απαραίτητες πρωτεΐνες.

Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός Figuactiv ρόφημα πρωτεΐνης σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, προσφέρει ενέργεια στο σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την υγεία της μυϊκής μάζας.

Σε ποιους απευθύνεται

Για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος με πρόγραμμα διατροφής. Το ρόφημα πρωτεΐνης Figuactiv προστατεύει το μυϊκό σύστημα, αλλά ενδείκνυται και ως συμπληρωματική μυϊκή ενίσχυση όταν αθλείστε. Ενδείκνυται επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής για ηλικιωμένα άτομα με μεγαλύτερες ανάγκες σε πρωτεΐνες λόγω του μειωμένου μεταβολισμού.
Οι πολύτιμες πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά προστατεύουν το μυϊκό σύστημα από την αποδόμησή του. Υποστηρίζουν την απώλεια βάρους καθώς ενισχύουν τη μυϊκή ανάπτυξη, άρα τον καλύτερο μεταβολισμό και κατ’ επέκταση την καύση του λίπους. Χάρη στο μαγνήσιο και τη βιταμίνη B6 που περιέχει, το μοναδικό ρόφημα πρωτεΐνης Figuactiv συμβάλλει σημαντικά στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση που περιλαμβάνει 5 συστατικά, το Ρόφημα Πρωτεΐνης Figuactiv αποτελεί ένα πολύτιμο πρωτεϊνούχο μείγμα.

Πλεονεκτήματα προϊόντος

Πρωτεϊνούχο ρόφημα 5 συστατικών
• Πολύτιμη υποστήριξη της μυϊκής μάζας και κατά τη διάρκεια της δίαιτας
• Με 80 % πρωτεΐνη

Επιστημονικά αποδεδειγμένο από την EFSA*

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών και μυϊκή λειτουργία. Η βιταμίνη B6 συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό πρωτεϊνών και γλυκογόνου.
* Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων

Παρασκευάζεται εύκολα

Αναμείξτε ένα κοφτό δοσομετρικό κουτάλι (12,5 g σκόνη) με 125 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά (1,5 % λιπαρά) ή με 100 ml νερό. Συνιστάται καλύτερα η παρασκευή του ροφήματος με γάλα. Συνιστάται επίσης η παρασκευή του με σέικερ.


Συστατικά: 95 % σκόνη πρωτεΐνης (πρωτεΐνη σόγιας, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καζεϊνικό ασβέστιο, πρωτεΐνη γάλακτος, σκόνη αυγού), ανθρακικό μαγνήσιο, άρω- μα, αντισυσσωματικό (διοξείδιο πυριτίου), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βιταμίνη B6, χρωστική (β-καροτένιο).Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ίχνη γλουτένης και λούπινου. Ανακινήστε το δοχείο πριν τη χρήση. Ο όγκος πλήρωσης του προϊόντος υπόκειται σε διακυμάνσεις τεχνικής φύσεως. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το άνοιγμα. Φροντίστε για μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία τροφών και για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αν θέλετε να γνωρίσετε και εσείς τo νέο προϊόν Figuactiv Protein Drink της LR επικοινωνήστε μαζί μας στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατήστε στο παρακάτω κουμπί:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου