Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Aloe Vera : Ο πραγματικός παράγων "Χ"


(Άρθρο από Κέντρο Αλκαλικής Διατροφής  & Ολιστικής Ίασης)
Έχοντας αναζητήσει κάθε υπερτροφή και προσαρμοσιογόνο βότανο στον πλανήτη, και έχοντας κάνει άπειρους συνδυασμούς για να βελτιστοποιήσω τα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε ανάγκη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, αλλά και αθλητών με τεράστιες απαιτήσεις, είμαι πλέον απόλυτα σίγουρος, πως μόνο μια υπερτροφή είναι ο πραγματικός αδιαμφισβήτητος νικητής, κι αυτό, όχι γιατί κάνει την πραγματική διαφορά σε αμέτρητους παράγοντες , αλλά το κυριότερο πολλαπλασιάζει την ισχύ οποιουδήποτε άλλου στοιχείου συνδυαστεί!!

Η Αλόη, φημίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, για τις ιδιότητές της. Παρόλο που η  φήμη της περιορίζεται στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος(περιέχει Β γλυκάνες όπως τα πανίσχυρα μανιτάρια) ή στα πολύτιμα θρεπτικά της στοιχεία (βιταμίνες - μέταλλα - ιχνοστοιχεία), ή ακόμα στην αποτοξίνωσή που κάνει στα όργανα μας (περιέχει σαπωνίνες) και στις αντικαρκινικούς παράγοντές της (αυξάνει 3 φορές το προσδόκιμο ζωής σε τερματικούς ασθενείς καρκίνου), η πραγματική της δύναμη κρύβεται αλλού!

Η πραγματική της δύναμη είναι ότι πολλαπλασιάζει την ισχύ με οτιδήποτε  συνδυαστεί!!! 
Για κάποιον που γνωρίζει πως να κάνει τους κατάλληλους συνδυασμούς, υπερτροφών χρησιμοποιώντας τις σωστές δόσεις και τα κατάλληλα βότανα μπορεί να δει αξεπέραστα αποτελέσματα! Η Αλόη έχει την απίστευτη ιδιότητα να κάνει διαπερατά τα κύτταρα, ώστε να απορροφούν πολλαπλάσιες δόσεις θρεπτικών στοιχείων, αυξάνοντας 300% και 400% τα ποσοστά απορρόφησης!!!

Έχει την παροιμιώδη ικανότητα να κάνει πολύ πιο ελαστικά τα τριχοειδή αγγεία από το καρδιοαγγειακό μας σύστημα των 96.000 χιλιομέτρων, (ναι καλά ακούσατε 96.000 χιλιόμετρα, 1,5 φορά ο γύρος της Γης!!!) Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στο αίμα - το ποτάμι της ζωής - να μεταφέρει το υπερπολύτιμο οξυγόνο σε όλους τους ιστούς, ακόμα και εκεί που προηγουμένως το αίμα δεν έφτανε λόγο σκλήρυνσης των αρτηριών και όπως γνωρίζουμε όπου υπάρχει επαρκή παρουσία Οξυγόνου δεν υπάρχει Καρκίνος!(Otto Warburg - Βραβείο Νομπέλ)

Επιτρέπει λοιπόν στο αίμα να μεταφέρει το υπερπολύτιμο νερό σε όλους τους ιστούς , ενυδατώνοντάς τους και τρέφοντάς τους, αλλά και να μεταφέρει το αληθινό φαγητό που χρειάζεται το σώμα μας: Bιταμίνες - Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία που θα θρέψουν και θα ενισχύσουν μέχρι και το τελευταίο και πιο απομακρυσμένο σημείο στο σώμα μας!

Αν κάποιος με ανάγκαζε να επέλεγα μόνο μία υπερτροφή, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη, θα επέλεγα την Αλόη. Όμως επιλογή της πρέπει να γίνεται προσεκτικά, γιατί κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα στο εμπόριο που δεν περιέχουν την γνήσια αλόη βέρα! Πολύ λίγες εταιρίες (μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού) είναι πρωτοπόρες στην παραγωγή της γνήσιας αλόη βέρα, στις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες ώστε το φύλλο της αλόης να αποκτήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα προσφέρουμε στο οργανισμό μας και ακόμα λιγότερες κάνουν την σωστή επεξεργασία των φύλλων αλόης και προσφέρουν το καθαρό τζελ αλόης χωρίς την φλούδα που περιέχει τις 2 τοξικές ουσίες την αλοίνη και το λάτεξ! Προσοχή λοιπόν στην αλόη που θα προμηθευτείτε και θα βάλετε στο σώμα σας! Θέλετε μια αλόη αμφιβόλου ποιότητα ή μια αλόη η οποία θα έχει πιστοποιήσεις καθαρότητας, αποστείρωσης, γνησιότητας και φυσικά καλύτερης επεξεργασίας χωρίς αλοίνη και λάτεξ!

Εάν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε μια από τις καλύτερες αλόη βέρα της αγοράς πατήστε εδώ: https://secretforhealth.blogspot.gr/2013/04/gel.html#more
Επικοινωνήστε μαζί μας : https://secretforhealth.blogspot.gr/p/blog-page_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου