Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Φουσκώματα στην κοιλιακή χώρα



Φουσκώματα στην κοιλιακή χώρα

Ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά, ειδικά μετά από περιόδους γιορτών ή διακοπών  είναι τα έντονα φουσκώματα στην κοιλιακή χώρα. Αυτά σύμφωνα με ιατρικά συγγράμματα δημιουργούνται από διάφορες αιτίες με κυριότερες τις εξής:


1)    Κακή εντερική χλωρίδα , πολλά κακά βακτήρια - λίγα καλά βακτήρια (προβιοτικά), ή λόγω συχνών αντιβιώσεων, σκοτώνονται τα καλά βακτήρια και κυριαρχούν οι μύκητες
2)    Ευερέθιστο Έντερο (IBS)
3)    Άγχος – Στρες
4)    Κακοί συνδυασμοί τροφών
5)    Ελλιπή Ένζυμα
6)    Τροφική Αλλεργία (Γλουτένη - Λακτόζη)
7)    Γαστρεντερικές Διαταραχές

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις χρειάζεται να «βοηθήσουμε» ενεργά τον οργανισμό μας, ώστε να γίνει σωστή επαναφορά της καλής λειτουργίας του Εντέρου, αλλά και της δημιουργίας πολύ καλής εντερικής χλωρίδας (προβιοτικών - πρεβιοτικών), επαναφέροντας στην ουσία την κάντιντα σε φυσιολογικά επίπεδα και εξαλείφοντας τα κακά βακτήρια και τα παράσιτα από τον οργανισμό.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, έχουμε δει καταπληκτικά αποτελέσματα με τον συνδυασμό πόσιμης αλόη βέρα και προβιοτικών για τουλάχιστον ένα στάδιο των 3ων μηνών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διατροφικά βοηθήματα, πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους:



Eπικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου