Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Είναι το πυρίτιο φυσική πηγή ζωής?




ΠΥΡΙΤΙΟ = ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ




Το πυρίτιο είναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο, το οποίο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό. Με λίγα λόγια, η ουσία αυτή πρέπει να παρέχεται στον οργανισμό μέσω της διατροφής, καθώς η συνολική ποσότητα πυριτίου από τον οργανισμό μειώνεται με την ηλικία.


Το πυρίτιο βοηθάει τον οργανισμό στην απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης ή της φυσιολογικής εξασθένησης των οστών με την πάροδο των ετών.

Το πυρίτιο είναι ένα κορυφαίο συστατικό στα συμπληρώματα αντι-γήρανσης, επειδή είναι απαραίτητο στον σχηματισμό και τη διατήρηση του συνδετικού ιστού του σώματος, όπως και το κολλαγόνο. Θεωρείται το συστατικό – δώρο της γης για υγεία, ομορφιά, καλή λειτουργία των οργάνων, γερά κόκκαλα και ατσαλένια νεύρα.

Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, των καρδιαγγειακών παθήσεων και της υπέρτασης, εξουδετερώνει επίσης την εγκεφαλική ατονία, την απώλεια συγκέντρωσης και μνήμη.




Τα συμπληρώματα αντι-γήρανσης με πυρίτιο μπορεί να αυξήσουν την καρδιαγγειακή υγεία σας και να περιορίσουν τον σχηματισμό πλάκας στα τοιχώματα των αρτηριών, που είναι ο κύριος ένοχος στην καρδιακή νόσο. Μια δυνατή καρδιά είναι η βάση για την υγεία της καρδιάς.

Το πυρίτιο έχει τον πρώτο λόγο και στην ομορφιά μας, αφού είναι ένας  από τους σημαντικότερους παράγοντες κατά της γήρανσης, συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, την ανάπτυξη πυκνών και λαμπερών μαλλιών και τη διατήρηση δυνατών νυχιών.



Με τριπλή δύναμη για περισσότερη ζωντάνια:

  • Σταθεροποιεί, υποστηρίζοντας τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την πίεση του αίματος.
  • Εφοδιάζει, βελτιώνοντας τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και εφοδιασμού θρεπτικών στοιχείων.
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
  • Φυσικό προϊόν με 90% καθαρό gel Aloe Vera.
  • 7% μέλι ανθέων.
  • Με εκχύλισμα κνίδης.


Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατώντας το παρακάτω κουμπί: 






Πηγές: doc TV
            Onmed.gr
            naturanrg.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου