Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο νέος μεταλλαγμένος ιός Α(Η3Ν2)! Πως τον αντιμετωπίζω με φυσικό τρόπο!!


Ο νέος μεταλλαγμένος ιός Α(Η3Ν2)! Πως τον αντιμετωπίζω με φυσικό τρόπο!!


Στις 21 Ιανουαρίου 2015 στο Divani Caravel, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιατρική ενημέρωση με θέμα τον νέο μεταλλαγμένο ιό Α(Η3Ν2) που έχει ήδη εμφανιστεί στην χώρα μας και μας έχει δείξει τι μπορεί να προκαλέσει στο διάβα του(11 νεκροί μέχρι σήμερα). Στην συγκεκριμένη ενημέρωση που διοργανώθηκε από ειδικούς επιστήμονες, μεταξύ άλλων επισημάνθηκε η πληροφορία ότι δεν υπάρχει τρόπος μέχρι στιγμής να αντιμετωπιστεί με φάρμακα!


Στην ενημέρωση επίσης επισημάνθηκε πως ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο συγκεκριμένος ιός σήμερα, είναι να έχουμε ένα δυνατό, γερό και υγιή ανοσοποιητικό σύστημα! Δηλαδή η πρόληψη και μόνο μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε να κολλήσουμε τον νέο ιό.. Είναι όπως ειπώθηκε, ένα νέο στέλεχος στο οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί η συνταγή για να καταπολεμηθεί μέσω αντιβιώσεων και χημικών λύσεων.


Εμείς (http://secretforhealth.blogspot.gr/) για όσους μας διαβάζετε, ξέρετε ότι υποστηρίζουμε τις λύσεις εκτός των φαρμάκων, στις περιπτώσεις που αυτά μπορούν να αποφευχθούν και αυτό μπορεί να επιτευχθεί, εφόσον και εάν καθημερινά προσέχουμε τι τρώμε και τι δίνουμε στον οργανισμό μας.. Αυτό είναι το μυστικό που συμβουλεύουμε καθημερινά τον κόσμο γύρω μας.. Δηλαδή αν προσέχουμε καθημερινά και τρέφουμε τον οργανισμό μας σε κυτταρικό επίπεδο, δηλαδή με πολλές βιταμίνες, τότε σπάνια θα αρρωσταίνουμε και θα νοιώθουμε κούραση, πόνους και όλα αυτά τα συμπτώματα που ακούμε καθημερινά να μαστίζουν τους γύρω μας!


Οπότε το μυστικό είναι ένα!! Αφού οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά είναι φτωχές σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (σχετικό link δες εδώ: http://secretforhealth.blogspot.gr/2013/04/10-50.html#more) το μόνο που μας μένει είναι αυτές (τις βιταμίνες) να τις βρίσκουμε μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής!! Δεν χρειάζεται να αφήνουμε καθημερινά τον οργανισμό μας «κενό» από βιταμίνες και να περιμένουμε πότε θα αρρωστήσουμε για να πάρουμε το φάρμακο που θα μας κάνει καλά!! Μπορούμε αντιθέτως να ανεβάζουμε το ανοσοποιητικόμας σύστημα, απλά δίνοντας του τις βιταμίνες που χρειάζεται για να παραμένει ισχυρό και δυνατό και έτσι να ζούμε καθημερινά μια ζωή γεμάτη ευεξία και ενέργεια…


Παρακάτω σας παραθέτω τρία βίντεο, τριών προϊόντων της εταιρείας που μας συμβούλεψαν να βάλουμε στην καθημερινότητά μας ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας και να μην κινδυνεύσουμε ούτε μια στιγμή από το συγκεκριμένο ιό! Αυτά τα προϊόντα πιστοποιημένα από πολλούς οργανισμούς και είναι τα εξής:




Η σειρά με την οποία έχουν μπει τα παραπάνω προϊόντα , καθορίζεται από την δυναμική που έχει κάθε προϊόν για να μας υποστηρίξει σωστά!


Colostrum(πρωτόγαλα): http://youtu.be/OL4OxM6Dbno

Aloe Vera the healing power: http://youtu.be/DqBrmvgI7ZQ

Επίσης μπορείτε να μάθετε σχετικά με αυτά τα προϊόντα στα παρακάτω links του blog μας:




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com  ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου