Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αντηλιακή Σειρά - Ολοκληρωμένη Περιποίηση και Προστασία από τον Ήλιο


Ολοκληρωμένη Περιποίηση και Προστασία από τον Ήλιο


Οι ακτίνες του ήλιο, άλλοτε πιο έντονες και άλλοτε πιο διακριτικές, αγκαλιάζουν τη χώρα μας και μας καλούν να απολαύσουμε όσο περισσότερες δραστηριότητες εκτός σπιτιού γίνεται.
Διακρίνονται σε: α) UVA (μεγάλου μήκους), που δεν παρεμποδίζονται από τα σύννεφα, το γυαλί ή το νερό, διεισδύουν πολύ βαθιά στην επιδερμίδα, καταστέλλουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και προκαλούν δερματικές αλλοιώσεις. Β) UVB (μεσαίου μήκους), που είναι υπεύθυνες για το μαύρισμα, το ερύθημα, το ηλιακό έγκαυμα, τον καρκίνο του δέρματος και τις φωτοδερματίτιδες. Γ) UVC (μικρού μήκους), που θεωρούνται οι πιο επικίνδυνες, αλλά αναχαιτίζονται από το όζον της ατμόσφαιρας.



Τα αντηλιακά της LR ALOE VIA, για να απορροφηθούν από την επιδερμίδα και να αρχίσουν να δρουν χρειάζονται περίπου 30 λεπτά. Και για να αποδώσει το αντηλιακό, χρειάζεται να εφαρμόσουμε αρκετή ποσότητα. Χρησιμοποιούμε το αντηλιακό ακόμη και αν παραμένουμε κάτω από την ομπρέλα, το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες και τις συννεφιασμένες ημέρες, διότι τα σύννεφα εξασθενούν την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας κατά 30% – 70%. Ακόμη και οι μελαχρινές επιδερμίδες χρειάζονται την αντηλιακή προστασία. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τα βρέφη και τα νήπια δεν πρέπει να εκτίθενται απευθείας στον ήλιο.

  •  40% περιεκτικότητα σε καθαρό τζελ αλόη. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του φυτού Αλόης Βέρα επιδρούν στο δέρμα μας μέσω του αντηλιακού μας. Αντηγηραντική, Αντηλιακή, Επουλωτική, Αντιαλλεργική, Ενυδατική, Αντιοξειδωτική, Αντιβακτηριδιακή, Θεραπευτική στα εγκαύματα και τους ερεθισμούς.
  • Με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB στην ιδανική αναλογία. Οι κάθετες ακτίνες UVB, είναι εκείνες που ευθύνονται για τα εγκαύματα, ενώ οι UVA, στις οποίες το δέρμα μας εκτίθεται όλο το χρόνο, ευθύνονται για τη φωτογήρανση.
  •  Όλα τα αντηλιακά της LR ALOE VIA είναι αδιάβροχα. Τα περισσότερα αντηλιακά του εμπορίου έχουν την ένδειξη “water resistant”, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά στο νερό. Τα υψηλής ποιότητας αντηλιακά πρέπει να φέρουν την ένδειξη “waterproof”, δηλαδή όχι απλά ανθεκτικά, αλλά αδιαπέραστα από την υγρασία του ιδρώτα, της θάλασσας, του νερού.
Η ολοκληρωμένη σειρά της LR ALOE VIA έχει το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, από την πιο ανοιχτόχρωμη, φωτοευαίσθητη έως και την πιο μαυρισμένη.


SPF 20 SUN CREAM: Για καθημερινή προστασία της επιδερμίδας σε όλες τις συνθήκες, η LR ALOE VIA ALOE VERA 20 SPF Anti-Aging SUN CREAM, για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ είναι η πλέον πιο κατάλληλη επιλογή σας. Προστατεύει τις ευαίσθητες περιοχές της επιδερμίδας από την πρόωρη φωτογήρανση. Με 40% Aloe Vera.


SPF 30 SUN LOTION: Για ανοιχτόχρωμη, ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα που χρειάζεται μεσαίο δείκτη προστασίας. Αποτελεσματική, αδιάβροχη για το σώμα και δεν κολλάει μετά την εφαρμογή. Με 40% Aloe Vera.



SPF 50 SUN CREAM: Για πολύ ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες., που έχουν ανάγκη από πολύ υψηλή, αδιάβροχη προστασία. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για παιδιά. Για πλούσια περιποίηση με 40% Aloe Vera.



SPF 30 SUN SPRAY: Η εφαρμογή του αντηλιακού ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Απλώνεται γρήγορα, εύκολα, με αδιάβροχη σύνθεση και με ομοιόμορφη προστασία. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.


Επιτρέψτε λοιπόν, στην επιδερμίδα σας να απολαύσει τον ήλιο και κρατήστε την ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιή, με τη δύναμη την LR ALOE VIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου