Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Σωματική και Ψυχική Υγεία



Σωματική και Ψυχική Υγεία


Η ατονία είναι ένα συχνό σύμπτωμα που μπορεί να αποδοθεί σε πολλές διαφορετικές αιτίες. Η ανθυγιεινή διατροφή, ο κακός ύπνος, η αποχή από τη σωματική άσκηση, είναι οι τρεις πιο συνηθισμένες αιτίες που οδηγούν στην ατονία. Είναι λοιπόν, σημαντικό να διατηρούμε την ψυχική και σωματική μας υγεία σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Οι 5 πηγές ενέργειας που θα βοηθήσουν να το επιτύχουμε αυτό είναι οι εξής:


  • Χλωροφύλλη: Έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, καθώς επίσης ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

  • Καφές: Πράγματι, ο καφές βοηθάει στο να έχουμε ενέργεια. Όμως, σύμφωνα με έρευνα, ο καφές δεν θα πρέπει να καταναλώνεται αμέσως μόλις ξυπνήσουμε (μια συνήθεια που πολλοί άνθρωποι την έχουν), επειδή θα μπορούσε να αναπτύξει ένα όριο ανοχής για το διεγερτικό. Οι καταλληλότερες ώρες είναι 9:30 – 11:30 και 13:30 – 17:30, όταν τα επίπεδα κορτιζόλης είναι χαμηλά.

                                       


  • Νερό: Το νερό βοηθά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά να μεταφερθούν σε όλο το σώμα και αυτό περιλαμβάνει τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που μας δίνουν μια ψυχική και σωματική ενεργειακή ώθηση. Το καθαρό νερό, αφαιρεί αποτελεσματικά τα απόβλητα από το σώμα, επιτρέποντας την καλύτερη πέψη, λειτουργία, ανοσία και το σωστό μεταβολισμό.
                                    

  • Guarana: Το γκουαρανά είναι ένα φυτό πολύ γνωστό ως ισχυρό τονωτικό δεδομένου ότι περιέχει αρκετή ποσότητα καφεΐνης (γκουαρανίνη), τόση ώστε να θεωρείται 4- 5 φορές περισσότερη απ’ ότι του καφέ. Γι’ αυτό το λόγο θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως ένας δυναμικός, οργανικός καφές. Είναι εξαιρετικά δραστικό, γιατί προσφέρει ενέργεια, μείωση αισθήματος κούρασης, επαγρύπνηση, τονώνει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την πνευματική απόδοση,διευκολύνει τη μάθηση – κατανόηση, αυξάνει τη συγκέντρωση και διατηρεί τη καθαρότητα της σκέψης.
  • Goji: Βοηθάει στην τόνωση της ενέργειας, στη μείωση του άγχους και βοηθάει στις καρδιαγγειακές λειτουργίες. Περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση και την προστασία πολλών λειτουργιών του σώματος.


                                  


Το Mind Master Extreme, είναι το άμεσο, έντονο, αποτελεσματικό λάκτισμα ενέργειας, που χρειάζεστε σε απαιτητικές, στρεσογόνες καταστάσεις ή σε περιπτώσεις ατονίας και έντονης εξάντλησης. Το Mind Master Extreme δεν περιέχει ζάχαρη για την παροχή ενέργειας, ενώ βασίζεται σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό μικροευθυλακώμενης καφεΐνης από φυσικές πηγές, αμινοξέων και βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12), σε ποσότητα που καλύπτει το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. 

Εκτός από φυσική πηγή ενέργειας, το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού περιέχει πολυφαινόλες με αντιοξειδωτική δράση. Περιέχει 80mg καφεΐνη (όσο ένας δυνατός εσπρέσο) ανά stick 2,5 γραμμαρίων, η οποία προέρχεται από φυσικές πηγές, το Guarana. Η καφεΐνη παρουσιάζει τα πρώτα αποτελέσματα μετά από περίπου 30 λεπτά, ενώ εμφανίζει την ολοκληρωμένη δράση της μετά από μία ώρα περίπου. Η καφεΐνη που περιέχει το Guarana βοηθά στην ενίσχυση της συγκέντρωσης και συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής.

Τα αμινοξέα που το περιέχει Mind Master Extreme βοηθούν στον μεταβολισμό και την αντοχή του ανθρώπου. Παρέχουν θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια, θρέφοντάς τα εκ των έσω, ενώ ενισχύουν το συνδετικό ιστό, τους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους. Τέλος, συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού και της άμυνας του οργανισμού.

Αν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε το νέο προιόν της LR Mind Master Extreme επικοινωνήστε μαζί μας στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατήστε στο παρακάτω κουμπί:


             


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου