Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Serum: Εντυπωσιακά Νεανική Όψη Μετά Τα 35


Serum: Εντυπωσιακά Νεανική Όψη Μετά Τα 35


Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι ένα ευαίσθητο όργανο, το οποίο ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την υγρασία του σώματος μας, λειτουργεί σαν προστατευτικό σώμα και αντικατροπτίζει την ψυχολογική μας διάθεση. 

Υπάρχουν 3 τύποι επιδερμίδας:

  • Η κανονική επιδερμίδα, η οποία έχει μικρούς πόρους, καλή αιμάτωση και ρόδινη απόχρωση. Περιέχει επαρκή ποσότητα λίπους και υγρασίας, παρουσιάζει ισορροπία στην παραγωγή σμίγματος, με λεία και ελαφρώς λαμπερή όψη.
  •  Η λιπαρή – μικτή επιδερμίδα, η οποία έχει συχνά ανομοιόμορφη δομή και παρουσιάζει λίγες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Τέλος, η ξηρή επιδερμίδα, η οποία έχει τραχιά όψη, ενώ παρουσιάζει ξεφλούδισμα και σκάσιμο σε τοπικά σημεία. Η ξηρή επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από έλλειψη υγρασίας και λιπαρότητας.



Επίσης, η επιδερμίδα διακρίνεται σε ευαίσθητη και ώριμη. Η ευαίσθητη επιδερμίδα εμφανίζει συχνά ερεθισμούς, όπως κοκκινίλες, κάψιμο, φαγούρα, ξεφλούδισμα ή σπυράκια. Οπότε, έχει ανάγκη από προϊόντα που ενισχύουν το προστατευτικό της φραγμό μειώνουν την τάση για ερεθισμούς και υποστηρίζουν τη διαδικασία της αναγέννησης των κυττάρων.

Η ώριμη επιδερμίδα, από την άλλη, χαρακτηρίζεται από λεπτές και πιο βαθιές ρυτίδες. Με την πάροδο του χρόνου η σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης, των λιπιδίων και των πρωτεϊνών εξασθενούν. Γι’ αυτό και χρειάζεται πλούσια περιποίηση, η οποία προσφέρει λιπαρότητα, ενυδάτωση, σύσφιξη και ελαστικότητα της επιδερμίδας.





Έτσι λοιπόν, για κάθε τύπο επιδερμίδας υπάρχουν και τα προϊόντα. Όσο, πιο ώριμη, λοιπόν είναι η επιδερμίδα τόσο περισσότερη ανάγκη έχει από φροντίδα και περιποίηση.

Ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για τη φροντίδα της επιδερμίδας τους είναι το Serum ή αλλιώς Ορός. Το Serum αποτελείται από ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή και υψηλότερη συγκέντρωση. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες και η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Το Serum καταπραΰνει την επιδερμίδα με καινοτόμα δραστικά συστατικά, σβήνει γρηγορότερα τις λεπτές γραμμές, λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει το οβάλ του προσώπου, μειώνει τις δυσχρωμίες και τα σημάδια γήρανσης και δίνει μεγαλύτερη λάμψη.

Τα συστατικά ενός αποτελεσματικού Serum είναι τα εξής:

  • ·         Ενυδατώνει, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει.
  • ·         Έχει δυναμωτικά συστατικά, όπως ο ψευδάργυρος.
  • ·         Αντιγηραντικές ουσίες, όπως η ρετινόλη και η ρεσβερατρόλη.
  • ·         Αντιοξειδωτικά στοιχεία, όπως η βιταμίνη C και Ε.
  • ·         Αντιοξειδωτική προστασία και Ενυδάτωση.




Σύμφωνα με τους δερματολόγους το Serum αυξάνει εντυπωσιακά την όψη της επιδερμίδας εάν συνδυαστεί και με την κατάλληλη κρέμα προσώπου. Σε καμία περίπτωση, όμως δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Ο αποκλειστικός συνδυασνός του Ορού και της Κρέμας αλληλοσυμπληρώνονται απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου