Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Φρέναρε την πρόωρη γήρανση από το μπλε φως των οθονών!!!





Φρέναρε την πρόωρη γήρανση από το μπλε φως των οθονών με το Νέο LR Zeitgard Blue Light Defender Serum!!!


Καθημερινά περνάμε περίπου 6,5 ώρες καθημερινά μπροστά από μια οθόνη. Γνωρίζετε τα αποτελέσματα?

️Το μπλε φως εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με τη μορφή της υπεριώδους ακτινοβολίας και μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικό στρες, βλάβες στο DNA και στα κύτταρα. Αυτό οδηγεί στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, το επονομαζόμενο digital aging ή ψηφιακή γήρανση.

️Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: Ρυτίδες, Ελεύθερες Ρίζες, Βλάβες στο DNA, Οξειδωτικό Στρες και Κυτταρικές Βλάβες είναι κάποια από τα προβλήματα που μας προκαλεί.





Μέχρι τώρα είχαμε την φωτογήρανση(photoaging), δηλαδή τη γήρανση μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας και τη γήρανση λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης (air pollution aging). Τώρα έρχεται να προστεθεί και η ψηφιακή ρύπανση (digital aging) λόγω της συνεχούς μας έκθεσης μπροστά από μια οθόνη κινητού ή tablet ή υπολογιστή.

Ο νέος ορός LR Zeitgard Blue Light Defender Serum ήρθε και φέρνει την απόλυτη προστασία κατά της ψηφιακής γήρανσης. Ο αποτελεσματικός ορός LR Zeitgard Blue Light Defender Serum δρα σε 3 μέτωπα:

Αντανάκλαση: Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει την χρωστική ουσία φυκοκυανίνη, η οποία απορροφά το μπλε φως και προστατεύει από την έκθεση σε ακτίνες φωτός υψηλής ενέργειας, καθώς τις αντανακλά και λειτουργεί σαν μια προστατευτική ασπίδα, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη γήρανση και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών: Το εκχύλισμα μπλε λωτού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά το οξειδωτικό στρες, χαρίζοντας νεανική όψη και λάμψη στην επιδερμίδα.

Επανόρθωση: Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει ένα ένζυμο που επανορθώνει τις κυτταρικές βλάβες που έχει ήδη υποστεί η επιδερμίδα λόγω του μπλε φωτός και περιορίζει τον πρόωρο σχηματισμό νέων ρυτίδων, συμβάλλοντας στην ορατή μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας.  




Ένα μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν, καθώς αποτελεί την επανάσταση στην ψηφιακή αντιγήρανση και φρενάρει τα σημάδια γήρανσης, χάρη στην τριπλή του δράση:

  • Για την αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη γήρανση και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.
  • Για νεανική όψη και λάμψη.
  • Για ορατή μείωση των είδη σχηματισμένων ρυτίδων.


Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατώντας το παρακάτω κουμπί:

                                              


Μπορείς να το δεις στο e-shop και να το αγοράσεις ΕΔΩ
Δες το video στο Youtube ΕΔΩ
____________________________
💗 Ακολούθησε μας στο Instagram
💗 Ακολούθησε μας στο Facebook
💗 Ακολούθησε μας στο Youtube
____________________________
Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των posts σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων posts για οποιοδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το post. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου