Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ξυπνάτε κουρασμένοι κάθε πρωί? Ανακαλύψτε το μυστικό του καλού ύπνου!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΥΠΝΟΥ


Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο καλός ύπνος επηρεάζει θετικά την υγεία και την ψυχολογία μας, ενισχύει  το ανοσοποιητικό σύστημα και χαρίζει ομορφιά και ευεξία!

Εάν αισθανόμαστε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι όταν ξυπνάμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ενέργεια, εγρήγορση και αποδοτικότητα.

Το LR LIFETAKT Night Master είναι ένα φυσικό προϊόν που σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα με συστηματική κατανάλωση.

Το μοναδικό του τριπλό αποτέλεσμα υποστηρίζει τον φυσικό ρυθμό του ύπνου.

  1.      Αποκοιμηθείτε γρήγορα: Σας βοηθά να χαλαρώσετε.

    Η συστηματική χρήση του LR LIFETAKT Night Master προσφέρει σωματική και πνευματική χαλάρωση σε μόνιμη βάση.  Η σωματική και πνευματική χαλάρωση και ηρεμία αποτελούν τη βάση για να μπορούμε να αποκοιμηθούμε γρήγορα. Όταν δεν είμαστε ήρεμοι, το μυαλό μας τρέχει και οι μύες μας δεν μπορούν να χαλαρώσουν.

    2.      Κοιμηθείτε βαθιά: Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

     Το LR LIFETAKT Night Master βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και υποστηρίζει τη φυσιολογική παραγωγή της μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου.  Η ποιότητα του ύπνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τα επίπεδα μελατονίνης, η οποία ρυθμίζει τις ώρες ύπνου και αφύπνισης. Σε συγκεκριμένη συγκέντρωση, η μελατονίνη δημιουργεί μια αίσθηση κούρασης, ενώ μας βοηθά να αποκοιμηθούμε γρήγορα και να κοιμηθούμε βαθιά.

  3.      Ξυπνήστε ξεκούραστοι: Βαθιά αναζωογόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνο.

    Το LR LIFETAKT Night Master βελτιώνει τη σωματική και πνευματική ανάπαυση με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ σας βοηθά να ξυπνάτε ξεκούραστοι, με γεμάτες μπαταρίες. H αναζωογόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επεξεργαζόμαστε πληροφορίες, εντυπώσεις και ερεθίσματα ενώ κοιμόμαστε. Οι αυξητικές ορμόνες που εκκρίνονται, προωθούν την ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος, τη λειτουργία των μηχανισμών αποκατάστασης, καθώς και την ανάκαμψη του ανοσοποιητικού συστήματος.

 


Το Night Master περιέχει σημαντικά συστατικά που προέρχονται από τη φύση, όπως AloeVera, σαφράν και εκχύλισμα λυκίσκου. Περιέχει επίσης Lτρυπτοφάνη, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

 

Τα προβλήματα ύπνου μπορεί να έχουν ψυχολογικά αίτια, όπως στρες, άγχος και εντάσεις, ή σωματικά αίτια.

Επίσης, από την εργασία σε βάρδιες, και το jetlag από τα συχνά ταξίδια, μπορεί να μας κάνουν επιρρεπείς σε διαταραχές ύπνου.

Οι γονείς που αντιμετωπίζουν καθημερινή πίεση στο σπίτι και αδυνατούν να χαλαρώσουν, επειδή έχουν συνεχώς στο μυαλό τους τις διάφορες υποχρεώσεις τους.

Οι αθλητές ωθούν συχνά το σώμα τους στα άκρα και χρειάζονται επειγόντως ανάπαυση και αναζωογόνηση τις βραδινές ώρες

Εκτός αυτών, εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο θόρυβος, οι καιρικές συνθήκες και η ποιότητα του στρώματος, μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου μας.

 


Όσοι σηκώνονται αργά θεωρούνται συνήθως «υπναράδες», δεν μπορούμε όμως να επιλέξουμε πόσες ώρες ύπνου χρειάζεται ο οργανισμός μας. Για παράδειγμα, τα παιδιά χρειάζονται κατά κανόνα περισσότερες ώρες ύπνου, επειδή το μυαλό τους επεξεργάζεται περισσότερες εντυπώσεις και πληροφορίες. Όσο μεγαλώνουμε, τόσο λιγότερο ύπνο χρειαζόμαστε. 

Ωστόσο, είτε έχουμε ανάγκη από πολλές ώρες ύπνου, είτε μας αρκούν μόνο λίγες ώρες, είναι καθαρά θέμα γονιδίων. Για τον λόγο αυτό, η προτεινόμενη διάρκεια ύπνου διαφέρει ανάλογα με τον οργανισμό. Κάποιοι χρειάζονται τουλάχιστον 8 - 10 ώρες ύπνου κάθε νύχτα για να είναι ξεκούραστοι και αποδοτικοί, καθώς το εσωτερικό τους ρολόι χτυπά πιο αργά. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον φυσικό τους ρυθμό ύπνου, καθώς αναγκάζονται να προσαρμοστούν σε κοινωνικούς κανόνες που απαιτούν πρωινό ξύπνημα, όπως το τυπικό ωράριο του σχολείου ή της εργασίας. 

Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτούς να μπορούν να υποστηρίζουν τον ρυθμό του ύπνου τους σε μόνιμη βάση. Όσοι ανήκουν στην Όσοι ανήκουν στην άλλη κατηγορία, χρειάζονται περίπου 7 ώρες ύπνου για να ξεκουραστούν, ενώ για αυτούς διαρκούν περισσότερο οι φάσεις αφύπνισης μέχρι να αισθανθούν κόπωση.

Το Night Master βελτιώνει τη νύχτα σας!!! Χάρη στο LR LIFETAKT Night Master, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του ύπνου και της ανάπαυσής τους.

Κοιμηθείτε Καλά… Κάθε Νύχτα!!!


 Μπορείς να το δεις στο e-shop και να το αγοράσεις ΕΔΩ
____________________________
💗 Ακολούθησε μας στο Instagram
💗 Ακολούθησε μας στο Facebook
💗 Ακολούθησε μας στο Youtube
____________________________
Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των posts σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων posts για οποιοδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το post. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου