Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΠΥΡΙΤΙΟ = ΖΩΗ


ΠΥΡΙΤΙΟ = ΖΩΗ


Το πυρίτιο είναι ένα κορυφαίο συστατικό στα συμπληρώματα αντι-γήρανσης, επειδή είναι απαραίτητο στον σχηματισμό και τη διατήρηση του συνδετικού ιστού του σώματος, όπως και το κολλαγόνο. Θεωρείται το συστατικό – δώρο της γης για υγεία, ομορφιά, καλή λειτουργία των οργάνων, γερά κόκκαλα και ατσαλένια νεύρα.

Το πυρίτιο βοηθάει τον οργανισμό στην απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης ή της φυσιολογικής εξασθένησης των οστών με την πάροδο των ετών. Μάλιστα, μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι το πυρίτιο μπορεί να διαδραματίζει πιο σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών από το ασβέστιο.

Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αθηροσκλήρωσης, των καρδιαγγειακών παθήσεων και της υπέρτασης, εξουδετερώνει επίσης την εγκεφαλική ατονία, την απώλεια συγκέντρωσης και μνήμη.
Το πυρίτιο διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τις φλεγμονές και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το κρυολόγημα. Ενισχύει τη δραστηριότητα των λεμφαδένων και των πνευμόνων και μας προστατεύει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Επίσης, το διοξείδιο του πυριτίου συμβάλλει στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που σημαίνει ότι τα συμπληρώματα αντι-γήρανσης με πυρίτιο μπορεί να αυξήσουν την καρδιαγγειακή υγεία σας και να περιορίσουν τον σχηματισμό πλάκας στα τοιχώματα των αρτηριών, που είναι ο κύριος ένοχος στην καρδιακή νόσο.




Το πυρίτιο έχει τον πρώτο λόγο και στην ομορφιά μας, αφού είναι ένας  από τους σημαντικότερους παράγοντες κατά της γήρανσης. Η επαρκής πρόσληψη πυριτίου όμως αποτρέπει τα παραπάνω  συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, την ανάπτυξη πυκνών και λαμπερών μαλλιών και τη διατήρηση δυνατών νυχιών. Επίσης, το πυρίτιο ενισχύει την αδαμαντίνη των δοντιών και βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας χαρίζοντάς μας ένα λαμπερό χαμόγελο που κρύβει τα χρόνια μας.

Το πυρίτιο υπάρχει στη γη και σε πολλές από τις τροφές που προέρχονται από αυτή, όπως τα δημητριακά, η βρώμη, το κριθάρι, το σιτάρι, τα φρούτα, τα λαχανικά, Επίσης, πολύ πλούσια σε πυρίτιο είναι τα φασόλια, τα αγγούρια, τα παντζάρια, οι πατάτες, ο αρακάς, οι πιπεριές, το καστανό ρύζι και η μπύρα.

Τέλος, απαραίτητη είναι η κίνηση. Χωρίς σωματική δραστηριότητα δεν απορροφάται ούτε αφομοιώνεται από τον οργανισμό. Επειδή η συνολική ποσότητα πυριτίου από τον οργανισμό μειώνεται με την ηλικία, ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να είναι απαραίτητο σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η απορρόφηση του πυριτίου είναι μεγαλύτερη με την παρουσία ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου, μαγγανίου και βόριου. 





Πρότασή μας είναι το Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera. Ένα φυσικό προϊόν που αποτελείται από 90% καθαρό gel Aloe Vera και 7% φυσικό μέλι με εκχύλισμα κνίδης, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό πυρίτιο.  




Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατώντας το παρακάτω κουμπί: 







Πηγές: doc TV
            Onmed.gr
            naturanrg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου