Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

7 Τροφές που Ενισχύουν τα Επίπεδα ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ



7 Τροφές που Ενισχύουν Τα Επίπεδα ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ


Όσο μεγαλώνουμε το σώμα παράγει όλο και λιγότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λεπτό, να χάνει τη σφριγηλότητά του και να εμφανίζει ρυτίδες.

Ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και κάποιες τροφές που καταναλώνουμε, μη υγιεινές, είναι μερικοί από τους παράγοντες που ευθύνονται για τη σταδιακή μείωσή του.

Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει συνεχώς κολλαγόνο για να αντικαταστήσει αυτό που έχει καταστραφεί. Παρόλα αυτά όμως, γύρω στα 35 η παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται.

Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης πρωτεΐνη, που βρίσκεται στους τένοντες, στο δέρμα και στα οστά. Αποτελεί σημαντικό συστατικό του συνδετικού ιστού και των χόνδρων.  


Μερικές από τις τροφές, λοιπόν, που βοηθούν στο να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε το κολλαγόνο στον οργανισμό μας είναι οι εξής:

Ø  Ψάρι: Πλούσιο σε Ω3 δυναμώνει τα κύτταρα, τα οποία περιβάλλονται από μια μεμβράνη λίπους που τα προστατεύει. Όταν τα κύτταρα είναι υγιή, χαρίζουν σφριγηλή όψη.



Ø  Κόκκινα λαχανικά: Ενισχύουν την προστασία του δέρματος από τον ήλιο. Το λυκοπένιο που περιέχουν προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση και αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου.


Ø  Σκούρα πράσινα λαχανικά: Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες σταθεροποιούν τα ένζυμα που διασπούν το κολλαγόνο. Επιπλέον, προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στην απορρόφηση των βιταμινών Ε και C.




Ø Πορτοκαλί λαχανικά: Προσφέρουν αναζωογόνηση και πρόληψη. Τα καρότα και οι γλυκοπατάτες είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και βοηθούν στην αναδόμηση του κολλαγόνου.


Ø  Μούρα: Πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τα επίπεδα κολλαγόνου στον οργανισμό.




Ø  Σόγια: Επιβραδύνει τη γήρανση. Περιέχει γενιστεΐνη, φυσική ορμόνη που λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και εμποδίζει τα ένζυμα που γερνάνε το δέρμα.


Ø  Άσπρο τσάι: Υποστηρίζει τη δομή του δέρματος, προστατεύοντας τις δομικές πρωτεΐνες του δέρματος και τη δράση των ενζύμων, που οφείλονται για την εμφάνιση των ρυτίδων.


Φυσικά, εκτός από τις τροφές η ενίσχυση του κολλαγόνου στον οργανισμό μπορεί να γίνει και με διάφορα συμπληρώματα διατροφής.

Η πρόταση μας, είναι το Aloe Vera Drinking Gel ActiveFreedom. Είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο αποτελείται από 88% καθαρό τζελ του φύλλου Aloe Vera μαζί με βιταμίνη Ε και C,για τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.




Για να ενημερωθείτε σχετικά με το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: fairbusinessplan@gmail.com ή πατώντας το παρακάτω κουμπί: 









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου